Verzenden, retourneren en meer

Verzendkosten

Een boek of A4-poster wordt verstuurd als brievenbuspakje via PostNL. Dit heeft als voordeel dat het pakje geen onnodige ruimte inneemt in de postauto's. Daarnaast is het superhandig, want je hoeft voor ontvangst niet thuis te blijven. De postbode kan je brievenbuspakje zo door de brievenbus schuiven. 

We hanteren voor de verzendkosten twee tarieven.
Bij bestelling van een boek of poster betaal je binnen Nederland €4,95 aan verzendkosten. Wil je er nog een paar leuke ansichtkaarten aan toevoegen? Dat is geen probleem, daar betaal je dan niks extra's voor.

Wil je geen boek bestellen, maar wil je alleen ansichtkaarten kopen? Dan betaal je binnen Nederland het vaste bedrag van €2,50 (Europa €8,50) aan verzendkosten. Het maakt in dit geval niet uit hoeveel kaarten je aanschaft, voor bijvoorbeeld 1 of 10 ansichtkaarten betaal je hetzelfde bedrag.

Als je vóór 14.00 uur besteld hebt, dan streven wij ernaar jouw bestelling diezelfde dag nog te verzenden. 
Zodra je pakketje op de bus is krijg je van ons een bevestigingsmailtje. Het is vanaf dan aan de postbode!

Dit geldt niet voor het gepersonaliseerde portret. Deze gaat in overleg zowel qua tijd als uitvoering en deze wordt als pdf-bestand verstuurd via e-mail.

Verzendklaar maken

We houden er niet van om onnodig plastic te gebruiken. We houden er wél van om onze eigen voorraad eerst op te maken, voordat we andere inpakmaterialen aanschaffen. Het kan dus zijn dat we je bestelling in een bubbelenvelop versturen of dat je kaarten in een plastic zakje zijn verpakt. We zijn geen plastic moraalridders, maar dragen ons steentje bij aan een beter milieu daar waar we kunnen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jullie onze producten in goede staat ontvangen.

 

Je product gratis ophalen

Woon je in de buurt (Gieten, Drenthe) en kun je zelf je bestelling afhalen, of heb je een andere reden om je bestelling niet te laten verzenden? Kies dan bij betaling in de webshop voor 'gratis afhalen in Gieten'. Op deze manier betaal je geen verzendkosten. Belangrijk voor mij is dan om te weten wanneer je de bestelling (op korte termijn) op komt ophalen. Hier kunnen we via e-mail een afspraak over maken. 

Retourneren

Het kan natuurlijk dat je niet tevreden bent over je aankoop. In dit geval kun je je aankoop naar me terugsturen en zal ik het aankoopbedrag terugstorten. Belangrijk is dan wel dat het product niet gebruikt is.
Ook goed om te weten is dat ik alleen het aankoopbedrag vergoed en niet de gemaakte verzendkosten. Ook de kosten die je maakt om het product naar ons te retourneren zijn voor je eigen rekening.

 

Stuur in dit geval het product naar:
Illustraties van Jorien

t.a.v. Jorien Kooistra
Asserstraat 36
9461 GD Gieten

Vergeet hierbij niet om je naam, adres en rekeningnummer mee te sturen.